Αθλητικά

Aρνητικοί στον Covid-19 τα μέλη της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του Μίλωνα

Ξεκινά ξανά η αθλητική δραστηριότητα στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα, αφού μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που παρουσιάστηκε τα μέλη της ομάδας ήταν όλα αρνητικά στα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν. Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου:

"Έπειτα από την εμφάνιση θετικού κρούσματος στην πρώτη ομάδα και έχοντας ενεργοποιήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, ο Σύλλογος προέβη την Παρασκευή 25.06 σε τεστ σε όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας καθώς και τα εμπλεκόμενα διοικητικά μέλη αλλά και τους ανάλογους εργαζόμενους, όπως είχαμε δεσμευτεί πως θα το πράξουμε.

Μόλις σήμερα μας γνωστοποιήθηκε από το εξειδικευμένο συνεργείο πως άπαντες είναι αρνητικοί σε Covid-19 και η ομάδα μπαίνει πλέον σε ρυθμούς επανέναρξης προπονήσεων, ουσιαστικά από την αρχή καθώς αυτό το μεγάλο χρονικό κενό αποχής από προπονήσεις λειτουργεί κατά της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Όμως ο ιστορικός οργανισμός του Μίλωνα, όπως έχει δείξει πολλάκις, ενδιαφέρεται πρωτίστως για την προάσπιση της υγείας όλων, για την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας και της πλήρους διαφάνειας. Για ακόμη μια φορά και λειτουργώντας ως μια από τις εξαιρέσεις ο Μίλωνας απέδειξε πως λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, έχει άμεσα αντανακλαστικά, έμπειρο και υπεύθυνο διοικητικό προσωπικό αλλά και μια ομάδα ανθρώπων που με ήθος και αίσθημα υπευθυνότητας δεν κρύφτηκε αλλά βγήκε μπροστά άμεσα ενημερώνοντας το κοινό για την κατάσταση.

Η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση για τις ενέργειές μας τόσο από τους γονείς, από τα παιδιά των ακαδημιών από τους ανθρώπους του αθλητισμού και δη της μπασκετικής κοινότητας μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα και συνολικά το κοινωνικό σύνολο με ακόμη περισσότερο πάθος και όραμα".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια