Αθλητικά

Αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο ο Εμμανουηλίδης

Ο δανεισμός του Δημήτρη Εμμανουηλίδη από τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε την Τρίτη, αφού δεν υπήρξε κάποια συμφωνία για επέκταση μέχρι το τέλος της σεζόν, έτσι ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στο "τριφύλλι".

Ο νεαρός εξτρέμ είπε το δικό του αντίο στον Ιστορικό μέσω story στο instagram, στο οποίο έγραφε: "Είναι ώρα να πούμε αντίο... Μια χρονιά γεμάτη δυνατά συναισθήματα και συνεχείς μάχες για εμένα έφτασε στο τέλος της... Ευχαριστώ την ιστορική ομάδα του Πανιώνιου και όλους μέσα στον οργανισμό για όλα αυτά που ζήσαμε έως σήμερα... Είμαι σίγουρος ότι ο στόχος που είχαμε βάλει στην αρχή της χρονιάς θα επιτευχθεί γιατί το αξίζουμε... Σίγουρα ο σύλλογος θα βρει γρήγορα τον δρόμο του γιατί του αξίζουν τα καλύτερα... Και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Πανιώνιου που όλη την χρονιά παρόλες τις δυσκολίες ήταν δίπλα μας καθημερινά... Σας ευχαριστώ πολύ για όλα..."

Φυσικά η εξέλιξη αυτή δεν είναι καθόλου καλό νέο για τον Πανιώνιο, ο οποίος θα παίξει τους τρεις τελικούς που έχει να δώσει ακόμη για την παραμονή χωρίς έναν από τους κορυφαίους του παίκτες στη φετινή χρονιά. 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια