Αθλητικά

Απέσυρε το ενδιαφέρον της η πλευρά Τσακουμάκου, απομακρύνεται η SL2 για τον Πανιώνιο

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση της διοκούσας επιτροπής του Πανιωνίου με τον εκπρόσωπο του υποψήφιου επενδυτή Γιάννη Τσακουμάκου και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τα νέα που προέκυψαν δεν είναι καθόλου καλά για τον Ιστορικό, μιας και ο επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει πίσω και να μην αναλάβει τελικά την ομάδα.

Τα χρέη προς τα φυσικά πρόσωπα που ανέρχονται σε ποσό της τάξης των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ αποτέλεσαν όπως φαίνεται αποτρεπτικό παράγοντα στο να προχωρήσει η συμφωνία, ενώ και οι όποιες προσπάθειες να γίνουν διακανονισμοί δεν καρποφόρησαν. Ακόμη, η πλευρά του κ. Τσακουμάκου εξέφρασε φόβους πως σε 2-3 χρόνια θα έπεφτε πάνω της και το υπόλοιπο 50% του χρέους που αυτή τη στιγμή βαραίνει τον πρώην πρόεδρο Χρήστο Δάρα.

Η ουσία είναι πως μετά και την απόσυρση του ενδιαφέροντος του γνωστού επιχειρηματία και ελλείψει άλλης λύσης στον ορίζοντα, το σενάριο της συμμετοχής στη Super League 2 δείχνει να απομακρύνεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και η παραμονή στη Γ' Εθνική για άλλη μια χρονιά φαντάζει η πιο πιθανή εξέλιξη.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια