Αθλητικά

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση για τη Γ' Εθνική, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αναβολής

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής σημειώθηκε στο μέτωπο της κρίσιμης συνεδρίασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, από την οποία θα ξεκαθαρίσει επακριβώς πόσες και ποιες θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η συνεδρίαση επρόκειτο να γίνει σήμερα, ωστόσο για αύριο (21/9) προγραμματίστηκε η Συνέλευση της Super League 2, γεγονός που ανάγκασε τους αρμόδιους συμβούλους της Επιτροπής να μεταθέσουν τη δική τους συνάντηση ώστε να γνωρίζουν τις αποφάσεις που θα έχουν παρθεί στην ανώτερη κατηγορία, με την ελπίδα ότι θα είναι οι οριστικές.

Κατά συνέπεια, η συνεδρίαση της Επιτροπής θα γίνει είτε το απόγευμα της Τρίτης, είτε το πρωί της Τετάρτης, ώστε να υπάρξει η προβλεπόμενη εισήγηση με το πλάνο των επτά ομίλων που θα τεθεί προς έγκριση στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που θα ακολουθήσει. Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση από την οποία θα προκύψει το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (23/9) και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τις 3 Οκτωβρίου.

Λόγω της κωλυσιεργίας που παρατηρείται στη λήψη μίας σειράς σημαντικών αποφάσεων και των ασφυκτικών χρονικών προθεσμιών που έχουν δημιουργηθεί, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αναβολής της κλήρωσης ή και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Πηγή: www.soccerlive.gr

 

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια