Πολιτιστικά

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δελτίο Τύπου

Κατόπιν Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), ο σύλλογος μας προχωρά σε αναστολή της λειτουργίας του για τουλάχιστον 2 εβδομάδες και μέχρι νεωτέρας. Συγκεκριμένα:

  • οι ομάδες της Ένωσης μας "Νους δημιουργίας και έμπνευσης" της Τετάρτης, καθώς και της Ραπτικής της Δευτέρας ΔΕΝ θα συναντηθούν μέχρι το τέλος του Μάρτη.
  • οι Κυριακάτικες πρόβες μας ακυρώνονται μέχρι το τέλος του Μάρτη.
  • οι προγραμματισμένες μας εκδηλώσεις για Απρίλιο και πιθανότατα Μάιο αναβάλλονται
  • κανένα μέλος του Δ.Σ δεν συμμετέχει και δεν εκπροσωπεί τον σύλλογο σε εκδήλωση μέχρι νεότερων ανακοινώσεων από τους επίσημους φορείς 

Οφείλουμε στους συνανθρώπους μας και στον εαυτό μας να μείνουμε σπίτι. Η ατομική ευθύνη δεν είναι δεδομένη και πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία της.
Επίσης δεν ξεχνάμε να συμπαραστεκομαστε υλικά, ηθικά, πνευματικά, με όποιον τρόπο μπορούμε σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Ο σύλλογος μας είναι πάντα εδώ για τα μέλη και τους φίλους του και ότι χρειαστείτε θα μας βρείτε στο πλευρό σας. Με προσοχή και αυτοπειθαρχία θα ανταμώσουμε σύντομα!
Παράλληλα 

κατόπιν των εκλογών της 8ης Μαρτίου 2020 το νέο διοικητικό συμβούλιο συνήλθε στην πρώτη συνεδρίαση με θέμα ημερήσιας διάταξης την συγκρότηση σε σώμα.

Η σύσταση του Δ.Σ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ράνια Χρυσοχοΐδου

Αντιπρόεδρος: Γερβάσιος Κατσώτης

Γεν. Γραμματέας: Έλενα Τσιμαχίδου

Ειδ. Γραμματέας: Γιώργος Ζίνισσας

Ταμίας: Πόπη Μασκαλίδου

Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων: Πένυ Καρακασίδου

Έφορος εκδηλώσεων & φιλανθρωπικού: Τάσος Τσομπανίδης

Αναπληρωματικά μέλη: Σίμος Σπυριάδης, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Οδυσσέας Μαλαματίδης

Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας στις εκλογές και για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε! Μια νέα διετία ξεκινάει για την ένωσή μας και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε δυναμικά!

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια