Αθλητικά

Ανανεώσεων συνέχεια στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού συνεχίζει τις ανανεώσεις, διατηρώντας τον κορμό της και παίκτες στο ρόστερ που ανήκουν στην ομάδα πολλά χρόνια. Έτσι, μετά τους Βλαβιανό, Κουτσούρη και Κουφόπουλο, στα κυανέρυθρα παραμένει και ο υπαρχηγός Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που βρίσκεται πια 18 χρόνια στο σύλλογο, καθώς και ο Γιώργος Φύτρος που ετοιμάζεται για την τέταρτη θητεία του. Ακόμη, ο Νίκος Σαλωνίτης, περσινό απόκτημα που δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω της διακοπής, συνεχίζει επίσης.

Οι ανακοινώσεις:

"Δεμένος με τον Ιστορικό και ο Κωνσταντινίδης

Η διοίκηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, τη συμφωνία της με τον Παναγιώτη Κωνσταντίδη για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο 28χρονος κεντρικός και υπαρχηγός της ομάδας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το έβλημα του Συλλόγου, το οποίο τιμά για 18 συνεχόμενα χρόνια, από τα τμήματα υποδομής μέχρι και σήμερα.

Είμαστε σίγουροι, πως το ένα εκ των αγαπημένων παιδιών του Ιστορικού, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος για τα χρώματα και τα ιδανικά της ομάδας".

"Στα κυανέρυθρα και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Φύτρος

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνη ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον Γιώργο Φύτρο.

Ο 28χρονος ακραίος θα πραγματοποιήσει την 4η θητεία του, στον Ιστορικό, ενισχύοντας το σύνολο της ομάδας, ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Η δήλωση του Γιώργου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Πανιωνίου.

Θεωρώ πως έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ικανό σύνολο, που θα πετύχει τους στόχους του, για τη νέα σεζόν στην Pre League».

"Παραμένει στον Ιστορικό ο Νίκος Σαλωνίτης

Η διοίκηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης ανακοινώνει και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας του, με τον Νικο Σαλωνίτη.

Ο 24χρονος πασαδόρος που ανήκει από πέρσι στο δυναμικό της ομάδας, θα ενισχύσει τον Ιστορικό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει στο απόλυτο, τους στόχους που έχουν τεθεί.

Ακολουθεί η δήλωση του Νίκο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και την επόμενη σεζόν στον Πανιωνιο.

Η ωραία προσπάθεια που γινόταν, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, ξαφνικά πάγωσε τον Νοέμβριο.

Η θεληση όμως παρέμεινε η ίδια, και γι αυτό περιμένω το Σεπτέμβριο για να επιστρέψουμε υγιείς και να πραγματοποιήσουμε αυτό που ξεκίνησε πέρυσι!»

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια