Εκλογικά

Aνακοίνωση της ''Ανατροπής στην πόλη''

Εκφράζουμε και πάλι τις θερμές μας ευχαριστίες σε όσους Νεοσμυρνιώτες και Νεοσμυρνιώτισσες ψήφισαν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ στις δημοτικές εκλογές και της έδωσαν εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Δώσαμε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα προκειμένου να πείσουμε τους συμπολίτες μας να συμπορευθούν μαζί μας στις μάχες κατά της αφαίρεσης των κοινωνικών δικαιωμάτων, κατά της μνημονιακής επιτροπείας και των μεσοπρόθεσμων προγραμμάτων δημοσιονομικής στρατηγικής, κατά των πλειστηριασμών και των εξώσεων, κατά της υποβάθμισης της καθημερινότητάς μας.

Κατά συνέπεια, είναι αδύνατο να στηρίξουμε κάποιον υποψήφιο στο δεύτερο γύρο, και γιατί πιστεύουμε ότι ο Δήμαρχος πρέπει να εκλέγεται από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και γιατί και οι δύο υποψήφιοι «μονομάχοι» υπηρετούν με την ίδια συνέπεια τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας, τις πολιτικές των ΣΔΙΤ, τις επιταγές, εν τέλει, της ΕΕ και του νεοφιλελεύθερου ολοκληρωτισμού.

Η θέση της παράταξής μας είναι λευκό, άκυρο ή αποχή από το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στάση που εκφράζει την αντίθεσή μας στις πολιτικές που προωθούνται και από τους δύο υποψήφιους.

Η παράταξή μας θα λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά μέσα από ανοιχτές γενικές συνελεύσεις και θα δίνει, μαζί με τους συμπολίτες μας, κάθε μέρα μάχες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, στους θεσμούς αλλά και στους δρόμους. Θα επιδιώξουμε την συνεργασία σε κάθε επίπεδο με τις άλλες αριστερές αντιμνημονιακές δημοτικές δυνάμεις και θα σχηματίσουμε μέτωπο ενάντια στο νεοναζισμό και το ρατσισμό.

Για μια διαφορετική Νέα Σμύρνη, που θα αντιστέκεται στην επέλαση της μνημονιακής λαίλαπας.

Διατηρούμε την ελπίδα. Με τον αγώνα θα τα καταφέρουμε.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια