Αθλητικά

Ανακοίνωση Πανθήρων: "Η έδρα του Πανιωνίου είναι μόνο μία, η Νέα Σμύρνη"

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες μία μέρα μετά τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου με την επίτευξη της ανόδου στη Basket League, μοιράζοντας μεταξύ άλλων συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και απαιτώντας να βρεθεί άμεση λύση στο γηπεδικό, καθώς όπως αναφέρουν η έδρα του Ιστορικού είναι μόνο η Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά:

"Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης επέστρεψε. Και στο μπάσκετ. Θα βαρεθείτε να το ακούτε, να το διαβάζετε παντού.

Η επιστροφή στη φυσική μας θέση, άργησε μερικές ώρες, αλλά ήρθε, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο, μια σεζόν απαιτητική, μια σεζόν που μας έκανε σοφότερους σε πολλά θέματα, αλλά και ακόμα πιο δυνατούς, ακόμα πιο αποφασισμένους, να συνεχίσουμε να γράφουμε τις δικές μας σελίδες, εκεί όπου έχουμε μάθει ως Panthers Club. Στις κερκίδες, στα τσιμέντα, στους δρόμους.

Ένα μεγάλο μπράβο, στους παίκτες, στο προπονητικό επιτελείο, στη διοίκηση, στο μεγάλο Φάνη Χριστοδούλου και στους δυο ανθρώπους που ανέλαβαν το βαρύ φορτίο, πριν από δυο χρόνια, να επαναφέρουν τον Πανιώνιο εκεί όπου ανήκει και ακόμα ψηλότερα.

Ένα μεγάλο μπράβο, στον κόσμο της ομάδας, που έδειξε και την Παρασκευή και την Κυριακή, τι σημαίνει οπαδική συμπεριφορά, τι σημαίνει αφοσίωση, κάνοντας πράξη την… υπόσχεσή μας, για κυανέρυθρη Αθήνα και γεμίζοντας κατά χιλιάδες, μετατρέποντας τα Λιόσια σε Αρτάκης, σε Νέα Σμύρνη, θυμίζοντας στις προηγούμενες γενιές εικόνες του παρελθόντος και δείχνοντας στις τωρινές, στις μελλοντικές γενιές του Panthers Club, αλλά και σε άλλους… περίεργους, τι έρχεται.

Ο κόσμος του Πανιωνίου, οργαωνένος και μη, απέδειξε με την παρουσία τόσο την Παρασκευή, όσο και την Κυριακή, πόσο διψασμένος είναι, για καταστάσεις και για παρουσίες σαν και αυτές, στο κλειστό των Λιοσίων. Μην τον απογοητεύετε ορισμένοι...

Η χρονιά θα κλείσει και επίσημα στις 25 Μαΐου, με το 8ο φεστιβάλ «Καψούρα και Αλητεία», όπου περιμένουμε την οικογένεια του Panthers Club, αλλά και του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης να δώσει βροντερό παρών, στο δικό μας πάρτι.

ΥΓ. Αφού εσείς το ξέρετε καλύτερα από όλους η γρία πάει ή από χέσιμο, ή από πέσιμο. Όταν… σαλιάζετε, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα…

ΥΓ.2 Για την αστεία ΕΟΚ, το «μαγείρεμα» στην προκήρυξη προς το συμφέρον ανύπαρκτων σωματείων και φυσικά το αποκορύφωμα με τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν με τα εισιτήρια, που κάτι… γραίες, βρήκαν παιχνίδι, παίζοντας με τον πόνο οπαδών, η άνοδος της ομάδας και η παρουσία χιλιάδων κυανέρυθρων... λαρυγγιών, έχουμε μια απάντηση. Καλοχώνευτο το αποτέλεσμα της Κυριακής!

ΥΓ.3 Προς Δήμο Νέας Σμύρνης (και ΚΑΕ): Απαιτούμε άμεση λύση στο γηπεδικό θέμα, τόσο στο μέλλον, με την κατασκευή του κλειστού της Αρτάκης, όσο και στο παρόν, με την έδρα της ομάδας να είναι μια και μόνο μια. Η Νέα Σμύρνη. Και η λύση είναι μπροστά στα μάτια σας. Κάντε στην άκρη, οποιοδήποτε εμπόδιο και κάντε το πράξη... χτες!

ΥΓ.4 Σας λείψαμε; Τώρα αρχίζει το καλό…"

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια