Αθλητικά

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ικάρου Νέας Σμύρνης

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ομάδα μπάσκετ του Ικάρου Νέας Σμύρνης, ο προπονητής με τον οποίο πορεύθηκε ο σύλλογος από την αρχή της σεζόν. Θοδωρής Γιαννακόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του από τα καθήκοντά του λόγω προσωπικών ανυπέρβλητων προβλημάτων τα οποία δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται στην Αθήνα τους επόμενους μήνες. 

Τη θέση του πλέον αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Κώστας Μεγαγιάννης, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα στα επτά κρίσιμα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής και έχει ως στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 10η θέση του πρωταθλήματος έχοντας ρεκόρ 8-11. Θυμίζουμε ότι από τις 14 ομάδες που βρίσκονται στον όμιλο υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίες, ενώ αυτή που θα τερματίσει 10η παίζει αγώνα μπαράζ με την αντίστοιχη ομάδα που θα τερματίσει στην ίδια θέση από τον 1ο όμιλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέα Σμύρνη 23/03/2019
Την παραίτηση του υπέβαλλε από τα καθήκοντα του α΄προπονητή ο κος Γιαννακόπουλος Θεόδωρος λόγω προσωπικών ανυπέρβλητων προβλημάτων που δεν τον αφήνουν να βρίσκεται στην Αθήνα τους επόμενους μήνες. Η διοίκηση της ομάδα μας προσπάθησε από κοινού να βρεθεί λύση εξαντλώντας όλα τα χρονικά περιθώρια. Η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοικτή σε χαρακτήρες και προπονητές σαν το Θόδωρο.
Χρέη α΄προπονητή μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος αναλαμβάνει ο άμεσος συνεργάτης κος Μεγαγιάννης Κώστας. Ταυτόχρονα στο προπονητικό team προστίθεται αναλαμβάνοντας βοηθός ο προπονητής της ομάδας του Α.Ο.Κ Χαλανδρίου (Α΄ Ε.Σ.Κ.Α) κος Στεφανάκης Γιάννης.
Εκ του Δ.Σ"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια