Πολιτιστικά

Ακυρώνεται ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης λόγω εξελίξεων με την πανδημία covid 19

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ 2021

ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης 2021, αποφάσισε την ακύρωσή της διοργάνωσης, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις με την πανδημία του covid 19 και τα υπάρχοντα πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.

Η Ο.Ε. εκφράζει τις ευχαριστίες της για το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής που εκδήλωσαν το τελευταίο διάστημα οι δρομείς, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στη διοργάνωση, ακόμη και κάτω από αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες.

Τα νέα δεδομένα ωστόσο δεν επιτρέπουν να διατηρηθεί το μήνυμα των αγώνων που εδώ και 5 χρόνια όλοι μαζί, συμμετέχοντες, δρομείς, επισκέπτες, εθελοντές και εργαζόμενοι χτίσαμε.Ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης , το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός μετά τον Ημιμαραθώνιο και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, είναι μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού και αυτό επιθυμούμε να παραμείνει με σημείο αναφοράς το κέντρο της πόλις μας την πλατεία ένας Σμύρνης.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλης Χατζατουριάν ανακοινώνει, η διοργάνωση του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης το 2022 με την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης θα γίνει κάτω από διαφορετικές – λαμπρές συνθήκες, τον Οκτώβριο του 2022.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια