Κοινωνία

Ακόμη μια συγκέντρωση τροφίμων,φαρμάκων,ένδυσης προς την Ουκρανία από το Δήμο Νέας Σμύρνης

Δελτίο Τύπου

Ο ΔΗΜΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Αλυσίδα ανθρωπιάς και  αλληλεγγύης  προς  τον  πληττόμενο  Ουκρανικό λαό έστησε για ακόμη μια φορά  ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τη δράση “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και την Περιφέρεια Αττικής.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 5 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 18:00, διοργανώθηκε δράση συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων , ένδυσης και ειδών πρώτης ανάγκης, προς το λαό της Ουκρανίας.

Οι πολίτες της πόλης μας ανταποκρίθηκαν με θέρμη  σε αυτή την πράξη αγάπης και έμπρακτης στήριξης. Ευχαριστούμε  τους  πολίτες, τους φορείς και τους  εθελοντές για την ανθρωπιά, την ευαισθητοποίηση και την προσφορά τους.

Στα συγκεντρωθέντα είδη από τους κατοίκους ο Δήμος Ν. Σμύρνης πρόσθεσε πάλι και την δική του συνεισφορά σε Υγειονομικό - Φαρμακευτικό  Υλικό, φροντίζοντας και για την ασφαλή αποστολή τους στην Ουκρανία.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής , Υγείας και Αλληλεγγύης κ. ΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ τόνισε: « Η προσφορά μας προς τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό αποτελεί μέγιστη πράξη ανθρωπισμού, αλληλεγγύης αλλά και καθήκοντός μας ».

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια