Πολιτιστικά

Αφιέρωμα στον Άκη Πάνου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο 'Αρίων' στην Καλλιθέα.Ρεπορτάζ

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού
 
Στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρίων υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας παρουσίασε μουσικό αφιέρωμα στον Άκη Πάνου. Η διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr κάλυψε την εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά και, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.
Η Χρύσα Πιξοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Αρίων, μιλώντας για την εκδήλωση, τόνισε πως η μουσική βραδιά αποτέλεσε «φωτεινή χαραμάδα» για τους παραβρισκόμενους μέσα στην κρίση που η ελληνική κοινωνία περνάει. Μίλησε για την δεκαοχταετή παρουσία του συλλόγου στην Καλλιθέα, αλλά και για το «πολιτιστικό αποτύπωμα» που έχει αφήσει.
Ο Κώστας Νοταράς, γενικός γραμματέας του συλλόγου και δημοσιογράφος, επαίνεσε την οργάνωση και το αποτέλεσμα της εκδήλωσης, προσθέτοντας ότι ο αείμνηστος Άκης Πάνου έδινε δύσκολα συνεντεύξεις, όταν ο ίδιος, ως δημοσιογράφος, είχε επιδιώξει πολλές φορές να μιλήσει μαζί του.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρίων δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού με εκθέσεις βιβλίων και έργων τέχνης, επισκέψεις σε γειτονιές της Αθήνας και σε μουσεία, ταξίδια σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, εκδηλώσεις και αφιερώματα. 

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια