Πολιτιστικά

49o Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο- Παρουσίαση βιβλίου "Φυλάξου Καποδίστρια"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείτε στο Ζάππειο το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου της Αθήνας, όπου όλοι οι φίλοι του καλού βιβλίου μπορούν να επισκεφθούν για να αγοράσουν και να  αποκτήσουν ένα, που θα τους συντροφεύει τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.

Το φεστιβάλ θα λειτουργεί καθημερινά από 3 εως 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Πέμπτη 18.00 - 22.50, Παρασκευή και Σάββατο 18.00 - 23.00 και Κυριακή 10.30. - 15.00 και 18.00 - 22.30.


Την Δευτέρα 6 Σεπτεμβριου 2021 και ώρα 20.00 πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων. Οι μεγαλύτεροι εκδοτικοί οίκοι της χώρας μας δίνουν το παρρόν, με απόλυτα οραγανωμένα περίπτερα και ανθρώπους που εξυπηρετούν με μεγάλη προθυμία τον κόσμο. Ξεχωρίσαμε τους εκδοτικούς οίκους Σ.Ι Ζαχαρόπουλος, Σύγχρονη Εποχή, Ψυχογιός, Μεταίχμιο κ.α

Το mcnews.gr επισκέφθηκε το Φεστιβάλ με αφορμή και ευκαιρία την βιβλιοπαρουσίαση του μυθιστορήματος Φυλάξου Καποδίστρια του συγγραφέα Τάσου Μακράτου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 24 γράμματα, στο περίπτερο 144.


Το νέο έργο βιβλίο του Τάσου Μακράτου είναι ένα συγχρονο κοινωνικό μυθιστόρημα με θέμα τη βία κατά των γυναικών που μαστίζει τη σύγχρονη κοινωνία μας.

Τον συγγρφέα τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών , φίλοι του λογοτέχνες, δημοσιογράφοι, εικαστικοί κ.α

Μεταξύ των οποίων παρευρέθηκαν ο πρωην Πρόεδρος της ΕΕΛ κ. Παύλος Ναθαναήλ, ο συγγραφέας κ. Γιώργος Σταυράκης , η συγγραφέας κ . Τζένη Βλαχώνη, και μέλος της UNESCO , Τέχνης Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, η συγγραφέας κ. Κατερίνα Ντούγκα - Κοτοπούλου, μέλος της ΕΕΛ και η δημοσιογράφος mcnews.gr, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ κ. Μαρία Χατζηνικολάου.


Το mcnews.gr που πάντα ήταν κοντά στην προώθηση του καλού βιβλίου εύχεται να είναι καλοτάξιδο και να μας χαρίσει ακόμα πολλά και καλά μυθιστορήματα.

πηγή www.mcnews.gr

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια