Πολιτιστικά

20.000 ευρώ για τη χθεσινή συναυλία Νταλάρα από το Δήμο Νέας Σμύρνης

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Βαγγέλης Χατζαντουριάν έγραψε πως: «Πάνω από 10.000 γιόρτασαν απόψε μαζί μας την Πρωτομαγιά παρέα με το Γιώργο Νταλάρα και το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα». Πιθανόν το κόστος της συναυλίας να μην είναι για ποστάρισμα ή ίσως αναρτηθεί κάποια άλλη μέρα.

 Όλα τα σχόλια σχετικά με την παραπάνω ανάρτηση αφορούσαν συγχαρητήρια, ενώ κανένας δεν σχολίασε τον αριθμό των παρόντων. Οφείλουμε και εμείς να συγχαρούμε το Βαγγέλη Χατζαντουριάν για τη χρήση των social media και ειδικά του Facebook, μια και περίπου πριν τρία χρόνια αντιμετώπιζε τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης τουλάχιστον αρνητικά «από άποψη».

Ο Γιώργος Νταλάρας, λοιπόν, γύρω στα 68 του πια, μετά τη Σμύρνη, ξανά στη Νέα Σμύρνη. Σχετικά με τον αριθμό 10.000 των παρευρισκομένων, οι φωτογραφίες που ανάρτησε ο ίδιος ο Βαγγέλης Χατζαντουριάν, εκ των οποίων η μία αεροφωτογραφία, μάλλον δεν πείθουν.

Σχετικά με το κόστος, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και κατόπιν ερώτησης του Ανδρέα Πάγκαλη, ο Βαγγέλης Χατζαντουριάν το τοποθέτησε στις 20.000 ευρώ. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται οι δύο επώνυμοι καλλιτέχνες, ο πιανίστας, 10μελής ορχήστρα, ηχολήπτης και φωτιστής, ενώ, σύμφωνα πάντα με το Πρόεδρο του ΝΠΔΔ, στο ποσό συμπεριλαμβάνονται και όλες οι νόμιμες κρατήσεις.

Πιθανολογούμε ότι τα έξοδα για τον ηχολήπτη αφορούν και τον ηχητικό εξοπλισμό ενώ στα έξοδα του φωτιστή(ες) περιλαμβάνονται και τα φώτα – θα φανεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Παρευρισκόμενοι, εκτός του κέντρου της πλατείας, διαμαρτυρήθηκαν για τη μετριότατη ποιότητα ήχου, ενώ άλλοι αμφισβήτησαν κατά πολύ τις 10.000 των θεατών.

Πολιτικά, επαινούμε για ακόμα μία φορά, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο, πιεζόμενος και πειθόμενος από … την Αντιπολίτευση, τόσο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όσο και σε σχετικά πρόσφατα Δημοτικά Συμβούλια είναι ιδιαίτερα αναλυτικός και περιγραφικός όσο αφορά τα έξοδα του Πολιτιστικού Οργανισμού. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η χρήση της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ από το μέσο Δημοτικό Σύμβουλο δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα –ίσως και λόγω χρόνου- και πως οι πολίτες πρέπει να είναι ενήμεροι αναλυτικά για το που ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα.

Την αερο-φωτογραφία της εκδήλωσης ανάρτησε ο Βαγγέλης Χατζαντουριάν, ενώ η φωτογραφία των τριών Δημοτικών Συμβούλων (Xατζαντουριάν,Πανταζής,Γρηγοράκης), που ανήκουν σε δύο διαφορετικές παρατάξεις, και του δημοσιογράφου Νίκου Στέφου, έχει αναρτηθεί από το Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγοράκη και δείχνει πόσα περισσότερα ενώνουν τους τέσσερις άντρες από όσα τους χωρίζουν, πράγμα άλλωστε γνωστό.

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια