Δημοτικά

18.000€ στην κόρη της Αντιδημάρχου Δεληγιάννη από Χατζαντουριάν

Αλλή μια φορά στο Δήμο Νέας Σμύρνης επί διοίκησης Τζουλάκη που νόμιμα "Γιάννης κερνάει Γιάννη πίνει".  

18.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και νομίμων κρατήσεων για έργο 4 μηνών στην Κατερίνα Δεληγιάννη.

Είναι η κόρη της Αντιδημάρχου Κλαίρης Δεληγιάννη, έχει στο παρελθόν - από 7/10/2014 έως 26/6/2015 - λάβει νόμιμα 18.780€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και νομίμων κρατήσεων πάντα, έχει υπάρξει συνεργάτης του πολιτιστικού οργανισμού με τουλάχιστον 3-4 πολιτιστικές ειδικότητες, ήταν συχνά στη Διαύγεια ως αμοιβόμενος (μπλοκάκι) εξωτερικός συνεργάτης του Βαγγέλη Χατζαντουριάν. Η επιλογή της απευθείας ανάθεσης του προσώπου και προμηθευτή είναι σύμφωνα με το νόμο στην αποκλειστική ευχέρεια του Προέδρου του Πολιτιστικού  Οργανισμού Χατζαντουριάν και αυτά τα 18.000  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και νομίμων κρατήσεων ΕΙΝΑΙ και αυτά ΝΟΜΙΜΑ.

Eίναι άξιο απορίας πως η Αντιδήμαρχος Δημοτικού ΄Εργου, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας κ.Κλαίρη Δεληγιάννη μπορεί συχνά να μιλάει για αξιοπρέπεια και πολιτική ηθική, όταν επαναλαμβανόμενα η κόρη της είναι αποδέκτης μιας διαδικασίας ναι μεν νόμιμης αλλά άδικης για άλλους εργαζόμενους όλων των μορφών.

 Η Κατερίνα Δεληγιάννη δεν επιλέγεται διαχρονικά μέσω μιας ανοικτής αξιοκρατικής διαδικασίας η ενός ανοιχτού διαγωνισμού όπου θα μπορούσε να συγκριθεί με άλλους υποψήφιους που επιζητούν πιθανόν την ίδια θέση εργασίας. Αντίθετα, η κόρη της Αντιδημάρχου Δεληγιάννη επιλέγεται με τα προσωπικά και άγνωστα κριτήρια του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Βαγγέλη Χατζαντουριάν και ούτε καν του Διοικητικού Συμβουλίου του  ΝΠΔΔ, σε μια νόμιμη διαδικασία, της οποίας όμως η ηθική πτυχή ελεγχεται και κρίνεται από την κοινωνία της Νέας Σμύρνης.

Δείτε παρακάτω την συγκεκριμένη ανάθεση αλλά και άλλες απευθείας αναθέσεις στην συγκεκριμένη κόρη της Αντιδημάρχου -πάλι επί Δημαρχείας Τζουλάκη και προεδρίας Χατζαντουριάν- σε χρονιές που η σημερινή Αντιδήμαρχος ήταν πάντα δημοτική σύμβουλος και μάλιστα είχε και θέσεις ευθύνης όπως Αντιδήμαρχος ή εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος.

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ανάπτυξη του θέματος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και η θέση των συμβούλων του Γιώργου Λαρίσση τόσο επί του ζητήματος όσο και επί της επερχόμενης ψήφισης εντός του Νομικού Προσώπου του απολογισμού του Πολιτιστικού Οργανισμού, όταν θα περιλαμβάνει τους μήνες που αφορά η συγκεκριμένη ανάθεση...απόφαση που δημοσιεύεται και στην Διαύγεια.

ΑΔΑ Ψ8Ζ7ΟΕΜΩ-ΜΑΞ ανάρτηση στην Διαύγεια 29/1/2020

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια