Παροχή βοήθειας σε άστεγο από το Α/Τ Νέας Σμύρνης
Ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο στην συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Ελ. Βενιζέλου στην Νέα Σμύρνη είναι γνωστός στους περαστικούς και κατοίκους της περιοχής ως άστεγος. Με την πρωτοβουλία του Διοικητική του Α/Τ Νέας Σμύρνης και με την συνδρομή του δήμου Νέας Σμύρνης από τον Αντ/χο καθαριότητας Γιώργου Κρική και κοινωνικού λειτουργού, ο συγκεκριμένος άνθρωπος βοηθήθηκε να μεταβεί για ψυχιατρική εκτίμηση και παροχή στέγης και σίτισης.
Σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων, τα χρήματα που μάζευε από δωρεές περαστικών τα έδινε σε μία ομάδα που είχε αναλάβει να συλλέγει.
Ο χώρος θα καθαριστεί και θα απολυμανθεί άμεσα από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Νέας Σμύρνης
Σε κάθε περίπτωση ο άνθρωπος αυτός θα βιώσει καλύτερες μέρες από εδώ και στο εξής αφού η μεταφορά του ανέδειξε σημαντική εστία μόλυνσης και για τον ίδιο
Σχόλια