Αθλητικά

Κέρδισε με 3-1 την Παναχαϊκή χωρίς να πείσει ο Πανιώνιος

Πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση και με MVP τον τερματοφύλακα Γιαννακόπουλο, ο Πανιώνιος κέρδισε με 3-1 την Παναχαϊκή για τη 15η αγωνιστική της Super League 2 στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ιστορικός άνοιξε το σκορ στο 30' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσερίσεφ μετά από χέρι του Λυμπεράκη, ενώ επτά λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά του Κολοβού ύστερα από σέντρα του Ρώσου. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Παναχαϊκή μείωσε με τέρμα του Μασούρα και στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ για την ισοφάριση, όμως ο Γιαννακόπουλος αποδείχθηκε ο πολυτιμότερος του αγώνα καθώς με καθοριστικές επεμβάσεις κράτησε τον Πανιώνιο μπροστά στο σκορ. Τελικά, οι "κυανέρυθροι" σφράγισαν τη νίκη με ένα γκολ στο 73' κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Τσερίσεφ (ξεχώρισε με ένα γκολ και δύο ασίστ) βρήκε με ωραία μπαλιά τον Σεμπά και εκείνος πρόλαβε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 3-1. Στο φινάλε οι Πατρινοί έμειναν με δέκα μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Λεσάι.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη μπορεί να προβλημάτισε με την απόδοσή της απέναντι στην ουραγό Παναχαϊκή, ωστόσο κρατά τους τρεις βαθμούς με τους οποίους έφτασε τους 30 και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -4 από τη δεύτερη Καλαμάτα (έχει ματς λιγότερο) και στο -9 από την πρωτοπόρο Κηφισιά. 

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότσι, Κολοβός (58' Γιάκοβλεφ), Στούπης (70' Χρούστινετς), Γεμιστός (58' Φελίσιο), Τσερίσεφ (80' Αλεξανδράκης), Τσορνομάζ, Πρίφτι, Βενάρδος (70' Μπούσης), Σεμπά

Παναχαϊκή (Ανδριέλος): Οικονομάκης, Μπαξεβάνος, Κωστούλας (77' Ζαμόρα), Λυμπεράκης, Πανάγου, Πετράτος, Καραγιάννης (90' Παπαηλίου), Μασούρας, Τσάκνης (77' Σκόνδρας), Μαδριγάλ (84' Χαλκιαδάκης), Λεσάι

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια