Αθλητικά

Τα παιδιά της Ενόργανης του Πανιωνίου εντυπωσίασαν στις καθιερωμένες επιδείξεις για το τέλος της χρονιάς

Στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα επιδείξεων της Ενόργανης Γυμναστικής του Πανιωνίου, εν όψει της ολοκλήρωσης της φετινής χρονιάς για τα περισσότερα τμήματα. Παιδιά όλων των ηλικιών προκάλεσαν με τις δραστηριότητές τους τον θαυμασμό του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, δείχνοντας σε όλους την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε ένα από τα τμήματα που φέρνει σταθερά τις περισσότερες διακρίσεις στον Ιστορικό.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καλλιθέας και πρώην αθλήτρια της ενόργανης, παρευρέθηκε στο κλειστό για να δει από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών και δήλωσε στο Nstv: "Ήρθα εδώ στον Πανιώνιο που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Ξεκίνησα από τεσσάρων ετών τον αθλητισμό και μπήκα στον πρωταθλητισμό από τα έξι. Χαίρομαι πολύ που βλέπω τόσα πολλά παιδιά, κάτι που σημαίνει πως και τότε που ήμουν εγώ αλλά και τώρα στον Πανιώνιο γίνεται εξαιρετική δουλειά".

Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Πανιωνίου μίλησε για τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου αλλά και για το πώς πήγε η φετινή χρονιά για τα τμήματα του Ιστορικού: "Είδατε τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ, το γήπεδο δε μας χώρεσε, εδώ καλά καλά δε μας χωράει το Αρτάκης. Είναι ένα θέμα η έλλειψη αθλητικών χώρων στη Νέα Σμύρνη. Φέτος δεν είχαμε μόνο επιτυχίες αλλά και αποτυχίες, όπως τον υποβιβασμό της ομάδας του πόλο. Από κει και πέρα, ο Πανιώνιος είναι μία κυψέλη που οδηγεί τα παιδιά στις επιτυχίες".

Μία από τις προπονήτριες του τμήματος, η Βίκυ Αλιπράντη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκδήλωση αλλά και στις διακρίσεις της Ενόργανης του Πανιωνίου: "Ήταν μια καταπληκτική γιορτή, από αυτά τα παιδάκια που είδαμε εξελίσσονται οι αυριανοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Τα παιδιά πετυχαίνουν γιατί δουλεύουν συστηματικά και σκληρά και έχουν ως στόχο τη βελτίωσή τους".

 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια