Εκλογικά

Οικονόμου,Καραστεφανής,Πανταζής υποψήφιοι με τον Τζουλάκη αυτή τη σεζόν.

''Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου η ομιλία του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη, η οποία είχε ως θέμα τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής. Η εκδήλωση έγινε στον δημοτικό κινηματογράφο «Σπόρτινγκ».

Πριν τη λήξη της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν κάποιοι νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού του Δημάρχου, μεταξύ των οποίων και o δήμοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πανταζής, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραστεφανής και ο γιατρός Δημήτρης Οικονόμου.'' ^

^πηγή https://epikaira.wordpress.com

Τόσο ο Δημήτρης Οικονόμου όσο και ο Δημήτρης Καραστεφανής το 2014 συμμετείχαν στις εκλογές του Δήμου Νέας Σμύρνης με την παράταξη του Γιώργου Κουτελάκη ''Ποιότητα Ζωής'', απέναντι στον σημερινό τους επικεφαλής Σταύρο Τζουλάκη.

Ο Δημήτρης Πανταζής, πιο ''επαγγελματίας'' πια, έχει παρουσία σε 3ο ψηφοδέλτιο τα τελευταία χρόνια, μια και έχει ήδη ''κατέβει'' παλαιότερα με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κουτελάκη στην ενιαία τότε δημοτική παράταξη ''Ποιότητα Ζωής'' όπου δεν εκλέχθηκε, ακολούθησε τον Νίκο Στέφο τέσσερα χρόνια μετά στην παράταξη ''Συμμαχία Πολιτών'' όπου και εκλεχθηκε, ενώ αυτή την σεζόν θα τον βρείτε στα ψηφοδέλτια του Δημάρχου τον οποίο αντιπολιτεύθηκε όλη την 4ετία 2014-2018 ή τουλάχιστον έτσι προέβλεπε η θέση του στα έδρανα της Αντιπολίτευσης όπου τον εξέλεξαν οι δημότες της πόλης το 2014.  Οι δύο άλλοι κύριοι δεν τα κατάφεραν το 2014 και θα επιδιώξουν να εκλεγούν στις εκλογές του 2019 με το σύστημα της Απλής Αναλογικής!! που μάλιστα καταργεί και το μπόνους των εδρών...

Φυσικά οι μεταγραφές είναι δικαίωμα του κάθε πολιτευτή η δημοτικού συμβούλου. Αλλωστε Δημοκρατια έχουμε...

Eμείς θα χαρούμε να τους ΞΑΝΑ φιλοξενήσουμε σε εκπομπές του NStvLive, να μας ξαναπούν υπέρ των σημερινών τους πολιτικών επιλογών αυτή τη φορά...και ίσως κατά των προηγούμενων...πολιτικά πάντα.

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια