Αθλητικά

Θα βραβεύσετε αυτούς που μας «πολέμησαν» με την άγνοιά τους και την μη Πανιώνια ψυχή τους? ΓΙΑΤΙ?

γράφει ο Λάμπρος Τσακίρης
μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ

 

Θα βραβεύσετε όλους αυτούς που μας «πολέμησαν» με την άγνοιά τους και την μη Πανιώνια ψυχή τους?                                                                            ΓΙΑΤΙ?

 

Θα αναφερθώ σήμερα σε μία ανακοίνωση κοπής πίτας που αναρτήθηκε χθες με βραβεύσεις από την ΚΑΕ Πανιώνιος και θα σχολιάσω τα άτομα που επέλεξε η ΚΑΕ για να βραβεύσει.Καταρχήν να δούμε την ανακοίνωση και μετά θα σχολιάσω με όλο τον σεβασμό προς τους ανθρώπους της ΚΑΕ για όλα αυτά

           "Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ"

Προσωπικότητες που έγραψαν ένδοξη ιστορία στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, κορυφαίοι παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ και μέλη της τοπικής κοινωνίας που καταξιώθηκαν για πέντε συνεχόμενες δεκαετίες, εντός και εκτός γηπέδου, θα τιμηθούν από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (9/2) και ώρα 19.30 στο Ψηφιακό Μουσείο της Νέας Σμύρνης (Ελευθερίου Βενιζέλου 87).

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εγκαινιάζει την πρώτη φιλοξενία του ιστορικού συλλόγου στον χώρο που συμβολίζει την ταυτόσημη πορεία των Μικρασιατών της Σμύρνης και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Καλούμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να βρεθούν κοντά μας, έχοντας την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο της ζωντανής ιστορίας της Σμύρνης και της Νέας Σμύρνης.

Στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα τιμηθούν:
ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΣΑΣ
ΦΩΣΣΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΖΟΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΟΣΓΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΡΕΛΙΩΖΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ( ΠΑΠΠΑΣ,ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗΣ,ΣΥΡΙΓΟΣ, ΜΠΙΡΗΣ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΒΟΥΡΑ
ΣΚΟΥΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΧΑΤΖΑΤΟΥΡΙΑΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΧΟΡΗΓΩΝ

Στο τέλος της εκδήλωσης θα παρατεθεί δεξίωση για όλους τους παρευρισκόμενους. ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA»

Λοιπόν, έχουμε να πούμε αυτά τα δύο λόγια για τον κύριο, κυρία που σκέφτηκε να βραβεύσει τα παραπάνω άτομα στο όνομα του Πανιώνιου και της Ιστορίας του στο Ελληνικό Μπάσκετ.Ο Πανιώνιος κύριοι είναι μεγάλη ομάδα και δεν ανέχεται να καπηλεύονται άνθρωποι την Ιστορία του γιατί ο Πανιώνιος ανήκει στην Ιστορία και σε κανέναν επώνυμο. Ο Πανιώνιος είναι οι άνθρωποι που κατάφεραν και τον έστησαν μετά την Σμύρνη μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, είναι ΟΛΟΙ οι αθλητές του που έπαιξαν και έδωσαν μέχρι και την ζωή τους για αυτόν βλέπετε Μπόμπαν Γιάνκοβιτς.

Είναι ο απλός Πανιώνιος φίλαθλος που όλο το καλοκαίρι δεν πήγε διακοπές παρά μονάχα έτρεχε από σπίτι σε σπίτι από μαγαζί σε μαγαζί για να μαζέψει μαζί με τους οργανωμένους (Πάνθηρες) τα χρήματα και να κρατήσει την ομάδα στην Α1.Είναι όλοι αυτοί που ζουν και αναπνέουν για τον Πανιώνιο αφήνοντας οικογένεια αφήνοντας προσωπική εργασία και έτρεχαν και τρέχουν σε κάθε γήπεδο για να είναι κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.Δεν είναι αυτοί που αναφέρεται στην βράβευση της ΚΑΕ, δεν είναι κανένας πολιτικός, δημοτική αρχή, ο Πανιώνιος.

Να προσωποποιήσουμε πιο πολύ το θέμα τι δουλειά έχει να βραβεύετε τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης για την προσφορά του στο μπάσκετ του Πανιώνιου?

Για την δήλωση που έκανε το καλοκαίρι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που λίγο ή πολύ μας είπε ότι δεν γνώριζε ούτε γνωρίζει ότι ο μπασκετικός Πανιώνιος έχει οικονομικά προβλήματα? Ή για την δήλωση «κόλαφο» που έκανε πριν από λίγες ημέρες για την ταινία «1968» στην κάμερα του ΑΝΤ1 ότι ο δήμος Νέας Σμύρνης δεν έχει καμία σχέση με τον Πανιώνιο.( βλ 2 βιντεο παρακάτω)

Δεν με ενδιαφέρει αν θα τους βραβεύσετε εσείς και εσείς θα είστε μέσα στο ψηφιακό μουσείο του δήμου Νέας Σμύρνης γιατί εκεί μέσα μόνο αν θα βραβευόταν ο δήμαρχος ή ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού  ή ο Αντιδήμαρχος Παιδείας θα μπαίνατε μέσα εκεί. Γιατί η αίθουσα δίδεται σε λίγους και εκλεκτούς για να προβάλει πάντα την εκάστοτε δημοτική αρχή.!!!!

Τέλος πάντων, καλά κάνετε και βραβεύετε τον Γιώργο Γάσπαρη, τον Νίκο Λινάρδο τον Ζούρο τον Ηλία, τον Μποσγανά, τον Διαμαντόπουλο και όλους αυτούς που τίμησαν την Ιστορική φανέλα του Πανιώνιου αλλά, που είναι ο Φάνης Χριστοδούλου? Αυτός δεν ήταν και είναι η ιστορία του Πανιώνιου στο μπάσκετ? Αλλά ξέχασα αυτόν τον ξεχάσαμε για τυπικούς λόγους.

Επίσης πείτε μου τον λόγο βράβευσης του κ. Μίσσα για την αθλητική του ευπρέπεια απέναντι στα κοριτσάκια του Παναθηναϊκού? Αυτό είναι η Πανιώνια Ιδέα που του δίδαξε τόσα χρόνια μέσα στον Πανιώνιο? Δυστυχώς κύριοι δεν είναι αυτή…. Ο Δάλλας είχε άλλα όνειρα και για τους παίκτες του αλλά και άνδρεψε και μεγάλωσε παίκτες και προπονητές με ήθος και αθλητικά όνειρα.

Κοιτάξτε να κάνουμε καμία μεταγραφή δύο παικτών που χρειάζεται η ομάδα άμεσα και να μας ξελασπώνουν σε δύσκολα παιχνίδια μήπως καταφέρουμε και κάνουμε το θαύμα και σωθούμε. Αφήστε τις φαμφάρες και τις βραβεύσεις που δεν οδηγούν σε τίποτα για το καλό του Πανιώνιου παρά μονάχα ευνοούν μερικά ψηφαλάκια ορισμένους πολιτικούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πολιτική τους καριέρα στην πλάτη του Αιώνιου.

Ο Πανιώνιος είναι και θα είναι μόνο από την Ιστορία του στο Ελληνικό μπάσκετ από μερικούς ρομαντικούς ανθρώπους που τον αγαπάνε και τρέχουν νύχτα και ημέρα γι’ αυτόν δεν είναι από όλους αυτούς που έχετε στην λίστα σας προς βράβευση.

Αυτοί οι άνθρωποι που δεν είναι στην λίστα κάθε ημέρα συνεχίζουν την Ιστορία του Πανιώνιου εκεί που την άφησε ο Δάλλας και ο κάθε συνεχιστής του Δάλλα από το Παναθηναϊκό Στάδιο μέχρι και σήμερα. Όλοι αυτοί να είσαστε σίγουροι ότι δεν χρειάζονται καμία πλακέτα κανένα μετάλλιο γιατί η καρδιά τους είναι βαμμένη κόκκινη και μπλε και ζουν και αναπνέουν για την αιώνια αγάπη τους τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Ο Πανιώνιος είναι ΙΔΕΑ και οι ΙΔΕΕΣ δεν αποθνήσκουν ΠΟΤΕ….

πηγή https://panionia-idea.gr/o-panionios-einai-idea-kai-oi-idees-den-2/

***Να σημειώσουμε ότι ο κύριος Παππάς όπως μας διευκρίνισε σε επικοινωνία του ΔΕΝ συμμετείχε μετά την άνοδο της ομάδας στην επόμενη κατηγορία.

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια