Πολιτιστικά

Ο Νίκος Βασιλικός τραγούδησε Μπιθικώτση στο Άλσος της Νέας Σμύρνης

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Στο Άλσος της Νέας Σμύρνης και στα πλαίσια του δεύτερου διήμερου Φεστιβάλ Άλσους, που οργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Νέας Σμύρνης «Ποιότητα Ζωής», τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων ο ερμηνευτής Νίκος Βασιλικός τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η Σοφία Μιχαηλίδου, mezzo σοπράνο, ο Μιχάλης Τρανουδάκης στο πιάνο και η Στέλλα Βαλάση στο σαντούρι.

Η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr κάλυψε την πολιτιστική βραδιά στην οποία παραβρέθηκαν πολλοί Νεοσμυρνιώτες.

Ο Νίκος Βασιλικός, σχολιάζοντας τη βραδιά, θεώρησε πως δόθηκε μόνο ένα μικρό δείγμα από τα χιλιάδες τραγούδια της διαδρομής του Γρηγόρη Μπιθικώτση. Πρόσθεσε πως η δική του ερμηνευτική επιστροφή σε τέτοιου είδους συναντήσεις κρίθηκε από τον ίδιο απαραίτητη, ενώ έγινε θερμά αποδεκτή από το κοινό.

Ο πρόεδρος του συλλόγου «Ποιότητα Ζωής» Κωστής Αναγνωστόπουλος, σχολιάζοντας το μουσικό διήμερο, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος και περήφανος, κυρίως λόγω της ανταπόκρισης του κόσμου, και ενημέρωσε για τα άμεσα μελλοντικά σχέδια του συλλόγου.

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια