Εκλογικά

Με την ''Ποιότητα Ζωής- Γιώργος Κουτελάκης'' συντάσσεται ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Ν.Σμύρνης Γιώργος Γουρναρόπουλος

Με την  παράταξη ''Ποιότητα Ζωής- Γιώργος Κουτελάκης'' συντάσσεται ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Ν.Σμύρνης Γιώργος Γουρναρόπουλος εν όψιν των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών του Μαϊου 2019

Ακολουθεί συνοπτικό βιογραφικό του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου.

''Ο Γιώργος Γουρναρόπουλος είναι εκπαιδευτικός και Διευθυντής στο 7ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης.
Εργάζεται ως εκπαιδευτικός από το 1982 και έχει υπηρετήσει σε σχολεία της Νέας Σμύρνης ως εκπαιδευτικός και ως διευθυντής για πολλά χρόνια.
Έχει φοιτήσει στην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας, ενώ το 2006 πήρε το Μεταπτυχιακό του και το 2007 ολοκλήρωσε τη Διδακτορική Διατριβή του με τίτλο "Η Συμβολή του Διευθυντή στη Διαμόρφωση του Σχολικού Κλίματος". Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων.
Έχει εκτενή διδακτική και διοικητική εμπειρία διδάσκοντας, ανάμεσα σε άλλα, σε σεμινάρια του ΟΑΕΔ και σεμινάρια υπό την αιγίδα πανεπιστημίων, ενώ έχει λάβει μέρος σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια ως μέλος Οργανωτικών και Επιστημονικών Επιτροπών πέραν της ιδιότητας του εισηγητή.
Το συγγραφικό και ερευνητικό έργο του είναι πλούσιο ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί από περιοδικά που ειδικεύονται στην Παιδεία και τη Διοίκηση.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: georgeg@sch.gr ''

Το πλήρες βιογραφικό του Κου Γουρναρόπουλου είναι στην διάθεση όποιου το ζητήσει.

 

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια