Αθλητικά

Με όνειρα και φιλοδοξίες παρουσιάστηκαν επίσημα η ανδρική και γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα

Στο ξενοδοχείο Galaxy στον Άλιμο πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Μίλωνα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι δυο ομάδες θα συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και μπαίνουν στη χρονιά με μεγάλες φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους, θέλοντας να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία τους.

Η διαδικτυακή τηλεόραση του Nstv ήταν παρούσα στην όμορφη αυτή εκδήλωση και μίλησε με όσους παρευρέθηκαν εκεί, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος είπε: "Ο Μίλώνας είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα να βρίσκομαι εδώ, αφού έχω παίξει αντίπαλος με αυτή την ομάδα ως παίκτης, προπονητής, ενώ την έχω ζήσει σε αγώνες και σαν διαιτητής, έχοντας βρεθεί πολλές φορές στην έδρα της. Έχουμε ξεκινήσει σαν ομοσπονδία μια προσπάθεια επανεκκίνησης του ελληνικού βόλεϊ και τα μηνύματα είναι πολύ καλά. Περιμένουμε πολύ ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, ιδιαίτερα στις πρώτες κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών αλλά και στην Pre League".

Ο πρόεδρος του Μίλωνα, Μιχάλης Σακελλαρίδης, τόνισε: "Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια και μια αλλαγή σελίδας για ένα τμήμα που έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο. Στο τέλος αυτής της προσπάθειας ευελπιστούμε να είναι ο Μίλωνας εκεί που του αξίζει, δηλαδή στην πρώτη κατηγορία, να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό βόλεϊ. Γενικότερα σαν σύλλογος είμαστε σε μια φάση αναδημιουργίας και αναδιάρθρωσης. Περάσαμε δύσκολα αλλά από δω και πέρα και με τη βοήθεια όλων ο Μίλωνας θα είναι ο σύλλογος που ξέρουμε. Μεγάλος, ιστορικός, με τη φιλοσοφία και τις αρχές που πρεσβεύει".

Δηλώσεις έκαναν και οι δύο προπονητές των ομάδων, ο Χρήστος Ντόζης της ανδρικού και ο Μανώλης Καλημεράκης του γυναικείου τμήματος, με τον πρώτο μιλά για τους στόχους της νέας χρονιάς: "Έχουμε μεγάλες προσδοκίες, θα δουλέψουμε σκληρά καθώς θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία. Στη φετινή ομάδα θα υπάρχει περισσότερη ποιότητα, αφού έχουν έρθει πολλοί και αξιόλογοι παίκτες. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και δε θα πάμε με τη λογική του φαβορί και πως βλέπουμε όλες τις ομάδες αφ' υψηλού. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τα αποτελέσματα που θέλουμε". Από τη μεριά του, ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του για τη φετινή περίοδο και μίλησε για τις βάσεις που ήδη υπάρχουν: "Αλλάζουμε επίπεδο, αλλάζουμε σελίδα και με πολλή δουλειά και προσπάθεια θα έχουμε κάτι πολύ καλό σε βάθος πενταετίας. Πλέον υπάρχει ακόμη περισσότερη οργάνωση και κάτι τέτοιο δίνει το έναυσμα για το κάτι παραπάνω. Στοχεύουμε στις πρώτες θέσεις, κάτι που δε θα είναι εύκολο αλλά βάζουμε γερές βάσεις για το μέλλον. Είναι θετικό που υπάρχει ένας σταθερός κορμός στην ομάδα και με κάποιες προσθήκες έμπειρων αθλητριών θα προσπαθήσουμε να πάρει η ομάδα αυτό που της αξίζει".

Η Άρτεμις Σαμπάνη, μια από τις νέες προσθήκες του Μίλωνα, μίλησε για τις πρώτες της εντυπώσεις από την ομάδα: "Νιώθω ότι έχω έρθει στην οικογένειά μου, είχα χρόνια να νιώσω αυτή την αίσθηση. Η αποδοχή από τα κορίτσια και τη διοίκηση είναι πολύ θερμή, έχουμε δεθεί και το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο. Αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό και γιατί όχι την άνοδο, που προσωπικά θα την ήθελα πάρα πολύ, όπως όλες οι κοπέλες". Ακόμη, η Ειρήνη Τσώτσου, επίσης παίκτρια του συλλόγου, τόνισε: "Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή για τον Μίλωνα. Φέτος υπάρχουν οι προοπτικές για να πάμε ψηλά. Στόχος μας είναι να ανέβουμε κατηγορία, όμως θα πρέπει πρώτα να δέσουμε σαν ομάδα, να πάρουμε μια καλή θέση και όλα θα έρθουν σιγά σιγά".

Τέλος, ο Άγγελος Κανάσαρος, ένας από τους παίκτες του Μίλωνα, μίλησε κι αυτός για τη νέα ανδρική ομάδα: "Έχουμε φέρει πολύ καλούς παίκτες και ελπίζουμε σε άνοδο. Αυτό όμως δε γίνεται χωρίς δουλειά και προπόνηση, οπότε έχουμε βάλει το κεφάλι κάτω και ελπίζουμε για το καλύτερο. Πάντα χρειάζεται λίγος χρόνος για να δεθεί μια ομάδα αλλά με τα νέα παιδιά τα πάμε πολύ καλά και είναι σαν να είμαστε χρόνια μαζί".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια