Πολιτιστικά

Με κεντρικό ομιλητή την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο η Ετήσια Εκδήλωση Νεολαίας Ιμβρίων - Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ετήσια Εκδήλωση της Νεολαίας Ιμβρίων

Η Επιτροπή Νεολαίας του Συλλόγου Ιμβρίων στο πλαίσιο των δράσεών της διοργανώνει την Ετήσια Εκδήλωση της Νεολαίας Ιμβρίων την προσεχή Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ιμβρίων.

Σην εκδήλωση θα τιμήσει με την υψηλή παρουσία Σου η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο Ίμβριος, ο οποίος θα απευθύνει το δικό του μήνυμα προς τους νέους της Ίμβρου.

Οι νέοι της Ίμβρου που θα παρευρεθούν – εισερχόμενοι αυστηρά εφόσον διαθέτουν προσωπική πρόσκληση – θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν από κοντά τον Παναγιώτατο αλλά και να γνωρίσουν άλλους συνομηλίκους τους καταγόμενους από την Ίμβρο.

Πρόκειται για την πρώτη Εκδήλωση Νεολαίας την οποία η Επιτροπή Νεολαίας φιλοδοξεί να καταστήσει θεσμό με την ελπίδα οι νέοι της Ίμβρου να γνωριστούν και να αναπτύξουν δεσμούς αλληλεγγύης, να συμπράξουν και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες τόσο αναφορικά με τον ΢ύλλογο και την Ίμβρο όσο και εν γένει για όσα θέματα τους απασχολούν σήμερα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από τη διαδικτυακή τηλεόραση της Νέας Σμύρνης NStv μέσω του συνδέσμου

 

https://www.youtube.com/c/nstvwebtv/live

Σύλλογος Ιμβρίων

Ελ. Βενιζέλου 80, 171 22 Ν. ΢μύρνη

τηλ.: 210-9345096, 210-9347957 Φαξ: 210-9345096

web: www.imvrosisland.org e-mail: info@imvrosisland.org

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια