Δημοτικά

''Λάσπη'' με τον Δημοτικό Σύμβουλο Θεόδωρο Τερζόπουλο

Γράφει ο Δημήτρης Πετρόπουλος
 
Στην πολιτική εκπομπή «Λάσπη» του διαδιακτυακού web tv της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr/radiostring πρώτος καλεσμένος για το 2016 ήταν ο Θεόδωρος Τερζόπουλος, δημοτικός σύμβουλος της πόλης με τη δημοτική αρχή και εντεταλμένος σε θέματα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Ο νεοεκλεγείς στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά όχι άπειρος στα πολιτικά θέματα Θεόδωρος Τερζόπουλος έκανε αρχικά μία σύντομη κριτική στις παρατάξεις που απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένης και της δικής του, σχολιάζοντας τα θετικά και τα αρνητικά τους σημεία.
Στη συνέχεια σχολίασε το ρόλο του ως δημοτικός σύμβουλος εντός αλλά και εκτός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου, συζητώντας και για τη συμμετοχή του στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Παιδείας και της υποχρεώσεις της θέσης αυτής. Συζητήθηκαν θέματα αναγκών των σχολικών συγκροτημάτων της Νέας Σμύρνης, σχέσεις της δημοτικής αρχής με τους αντίστοιχους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, αλλά και ο σχεδιασμός της Αντιδημαρχίας Παιδείας και της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Τέλος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος προσκάλεσε την κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης www.nstv.grστις δημόσιες συναντήσεις της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για να επικοινωνήσει καλύτερα τον τρόπο που αυτές πραγματοποιούνται.
Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος είναι ένας νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος, προς το παρόν τουλάχιστον, αφουγκράζεται περισσότερο από όσο μιλάει δημόσια, στη δεδομένη χρονική στιγμή έχει ήδη ενισχύσει το γνωστικό του επίπεδο στον τομέα του, ενώ κοινωνικά γίνεται γνωστή η παρουσία του στην πόλη. Αποτελεί και αυτός ένα ακόμη κομμάτι στο πολιτικό παζλ – σύνθεση στο συνδυασμό «Νέα Σμύρνη Πόλη Πρότυπο» του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη, στον οποίο φαίνεται ότι έχει απορροφηθεί με σωστό τρόπο. Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και επίσης γνωρίζει τι δεν γνωρίζει, πράγμα που του δημιουργεί διάθεση να προσφέρει, αλλά και να λάβει και ο ίδιος περισσότερη προστιθέμενη πολιτική αξία. 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια