Αθλητικά

''Καλημέρα'' με νίκη για την ομάδα μπάσκετ του ΑΟΝΣ ΟΜίλων

Γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης

 

Δυνατά ξεκίνησε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Μπάσκετ της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ η ομάδα του ΑΟΝΣ ο Μίλων, επικρατώντας στο κλειστό του «Κροίσος Πέρσης» του ΑΛΦ Αλίμου με 56–49.

Ο Ανδρέας Κουτσούρης, προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα, σχολιάζοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, τόνισε: «κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και πρέπει να υπερβάλεις στο δικό σου κομμάτι και μετά προσπαθείς να παίξεις μπάσκετ. Είμαστε νέα ομάδα και δεν το έχουμε αυτό. Χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή. Η ομάδα είναι για πολύ ψηλά» και πρόσθεσε πως τα γνωρίσματα μιας καινούργιας ομάδας από την προπόνηση πρέπει να μεταφέρονται στον κανονικό αγώνα, πράγμα που είναι και η ευτυχία του προπονητή.

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, πρόεδρος του Μίλωνα, υπογράμμισε την αγωνία της πρώτης αγωνιστικής, τονίζοντας πως τα πρώτα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα εξαιτίας της ψυχολογίας και του άγχους. Επίσης, εξέφρασε την πεποίθησή του πως στο μέλλον η ομάδα μπάσκετ θα βρεθεί στα «επαγγελματικά σαλόνια» και αναφέρθηκε στα νέα ανοικτά γήπεδα που πρόσφατα δημιουργήθηκαν στους χώρους του Μίλωνα, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την εδώ και ένα έτος απόφαση της διοίκησης του συλλόγου να αναβαθμίσει περαιτέρω το άθλημα του μπάσκετ.

Ο Άγγελος Πέργουλης, παίχτης του Μίλωνα, δήλωσε πως η ομάδα κρατάει τη νίκη εν όψει της δύσκολης συνέχειας και υποσχέθηκε πως θα δουλέψουν στα όποια λάθη τους εντόπισε ήδη ο προπονητής.

Τέλος, ο Σταύρος Βαρυπάτης, παίχτης του Μίλωνα, τόνισε πως η πρώτη επιτυχία είναι θετική, η ομάδα όμως χρειάζεται βελτίωση σε πολλούς τομείς, ενώ, σχολιάζοντας το παιχνίδι, συμφώνησε πως ήταν νευρικό με πολλές λάθος πάσες, γενικότερη αστοχία και χαμηλό σκορ.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια