Πολιτιστικά

Η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης σε Διεθνή Διημερίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μουσείο της Ακρόπολης

Στις 7 και 8 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, η Διεθνής Επιστημονική Διημερίδα με θέμα: "Καλές πρακτικές στην Εφαρμογή του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση" που διοργάνωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων – ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον Εκτελεστικό Οργανισμό Καταναλωτών Υγείας Γεωργίας και Τροφίμων – CHAFEA. 
Η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης, αποδεχόμενη την πρόσκληση της προέδρου της οργανωτικής επιτροπής κ. Ελεονώρας Χατζηπασχάλη, παρευρέθη στην τελετή έναρξης της διημερίδας, συμβάλλοντας πολιτιστικά στη σημαντική αυτή εκδήλωση. Ο ήχος της λύρας του καταξιωμένου μουσικού Αντώνη Κεχαγιαδάκη και η εμφάνιση των χορευτών με τις πανέμορφες παραδοσιακές φορεσιές της Κρήτης, προκάλεσαν το θαυμασμό των παρευρισκομένων οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά την πρωτοβουλία των διοργανωτών. 

Στην επιτυχημένη διεθνή συνάντηση, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, επισήμανε την επιτακτική εφαρμογή του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού για την προστασία όχι μόνο των πολιτών της Ελλάδας αλλά κάθε χώρας, ενώ ο Γ. ΔιεθνήςΓ του Υπουργείου Υγείας κ. Γιάννης Μπασκόζος, αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων δημόσιας υγείας. 
 

Την επιτυχημένη διοργάνωση χαιρέτησε ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός από το Ρέθυμνο, ο οποίος συνεχάρη τα στελέχη και τα μέλη του μουσικοχορευτικού συγκροτήματος της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης.

Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης

Δαρδανελλίων 36

17124 -  Νέα Σμύρνη

Tηλ:       210-9345 660

E-mail:   kritesns@yahoo.gr

Website: www.kritesns.org

Follow us on:

FACEBOOK: www.facebook.com/pg/kritesns

INSTAGRAM:www.instagram.com/kritesns

YOUTUBE:    www.youtube.com/user/kritesns/featured

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια