Αθλητικά

Τέλος ο Νίκος Ζαμάνης από τον Πανιώνιο από Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παραίτηση του Νίκου Ζαμάνη από Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ανακοίνωση του ενός εκ των δύο ανδρών ( ο Χρήστος Δάρρας ο δεύτερος )που τα τελευταία πέντε χρόνια κουβάλησαν τον Πανιώνιο με αξιοπρέπεια και πλάνο στις πλάτες τους,  όπως αυτή δημοσιεύεται στο www.gazzetta.gr.

H δήλωση του Νίκου Ζαμάνη:

'' Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω διαπιστώσει πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ εμού και του Χρήστου Δάρα. Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και τις υπόλοιπες αρμοδιότητές μου στην ομάδα.
Υ.Γ. Η παραίτησή μου δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, τα χρέη, και την αδειοδότηση. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με αυτά πορευτήκαμε
.''

Φαίνεται πως ο Νίκος Ζαμάνης παραμένει προς το παρόν βέβαια μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος !

Πίσω από την όποια διαφωνία φαίνεται να υπήρξε μεταξύ των δύο ανδρών, γνωρίζοντας τον αυθόρμητισμό του, είναι ευχή όλων μας να μην μίλησε η καρδιά αλλά ένας στιγμιαίος εκνευρισμός και ο Νίκος Ζαμάνης να συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα της καρδιάς του από τις θέσεις που είχε μέχρι σήμερα. Ο Πανιώνιος χρειάζεται παντού τον Νίκο Ζαμάνη και σήμερα και "αύριο". Ενα μεγάλο σωματείο χρειάζεται ''μεγάλους'' άνδρες ! 

 

 

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια