Κοινωνία

Πρόσκληση στην Εκδήλωση Εργατικής Λέσχης 12/2/2017

Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Τρικάλων, μαζί με το ρεμπέτικο συγκρότημα ''ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ'' έρχονται στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης την Κυριακή 12/2/2016 στις 14.00μ.μ

Μια συνάντηση πολιτισμού των Εργατικών Λεσχών, των φίλων και των μελών τους. Ένα γλέντι με εξαιρετικούς μεζέδες, κρασί και ποτά.

Καλούμε όλον τον κόσμο που στηρίζει και συμμετέχει στα εγχειρήματα των Εργατικών Λεσχών, τον κόσμο που πορευόμαστε μαζί στους κοινούς δρόμους του αγώνα, της αλληλεγγύης και του πολιτισμού, τον κόσμο της αξιοπρέπειας και της ανιδιοτέλειας, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους πρόσφυγες, σε μια μέρα χαράς, σε μια συνάντηση όπου θα ακούσουμε μουσική, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε, θα γνωριστούμε, θα χαμογελάσουμε! Σε μια δική μας μέρα! 

Στα πλαίσια αυτής της μουσικής συνάντησης και στην προσπάθεια σύσφιξης των αγωνιστικών, φιλικών και συντροφικών δεσμών μεταξύ των μελών και φίλων των Εργατικών Λεσχών και για τον όλο και πιο συντονισμένο τρόπο παρέμβασης και σχεδιασμού κοινών δράσεων, προτείνουμε να πραγματοποιηθεί μια άτυπη συνάντηση όλων των Εργατικών Λεσχών πριν το μουσικό γλέντι, στον χώρο της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης στις 12:00 το μεσημέρι. 

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια