Εκλογικά

Ανεξάρτητος ο Ανδρέας Πάγκαλης , δημιουργεί νέα Παράταξη στην Νέα Σμύρνη

Ο Ανδρέας Πάγκαλης απέστειλε την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του από την Παράταξη "Ποιότητα Ζωής'' του Γιώργου Κουτελάκη, στην οποία ανακοινώνει την πρόθεσή του να ηγηθεί νέας Παράταξης που σκοποεύει να σχηματίσει

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΓΚΑΛΗ

Η μακρά θητεία μου στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, τόσο από τη θέση της συμπολίτευσης όσο και από τη θέση της αντιπόλιτευσης, αλλά και η καθημερινή επαφή μου με εκατοντάδες συμπολίτευσης μας μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας μου έδωσαν τη δυνατότητα να αποκτήσω σφαιρική και εδραία αντίληψη των προβλημάτων της πόλης μας.

Στην δεκάχρονη πορεία μου στα κοινά της Ν.Σμύρνης, είχα πάντα για οδηγό τις πάγιες πολιτικές μου θέσεις, αυτές του ευρύτερου Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Χώρου, αλλά και αρχές και αξίες αδιαπραγμάτευτες, με βάση τις οποίες πορεύτηκα απ' όποιες πορεύτηκα απ' όποια θέση κι αν υπηρέτησα την πόλη μας.

Η σημερινή δήλωση ανεξαρτητοποίησης μου από τον συνδυασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση -Νέα Σμλυρνη - Ποιότητα Ζωής με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο κ.Γ. Κουτελάκη δεν έχει να κάνει με διαφωνίες ή συγκρούσεις που υπήρξαν εντός αυτού. Αντιθέτως υπήρξε καλή και γόνιμη συνεργασία με σεβασμό στο πλουραλιστικό πλάισιο λειτουργίας της.

Η Ανεξαρτητοποίηση μου έχει να κάνει με την απόφαση μου να αναλάβω πρωτοβουλία και να συγκροτήσω μια Νέα Δημοτική Παράταξη, με ΝΕΑ Πρόσωπα και ΝΕΕΣ Ιδέες, που θα δώσει ΝΕΑ Προοπτική στην πόλη μας.

Η πόλη μας έχει ανάγκη από ανανέωση. Χρειάζεται μια Νέα Παράταξη που να μπορεί,  μακριά από προκαταλήψεις και ιδεοληψίες, μακριά από πάθη και μίση του παρελθόντος, να σχεδιάσει την πόλη της επόμενης δεκαερίας.

Η πόλη μας χρειάζεται μια Νέα Παράταξη με όραμα, που να μπορεί να συνθέτει απόψεις, που να μπορεί να να συνεργάζεται με όλες τις υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις της Νέας Σμύρνης.

Η πόλη μας έχει ανάγκη να ανανεώσει το πολιτικό δυναμικό της με νέους επιστήμονες, με νέους ανθρώπους του πολιτισμού, με νέους ανθρώπους της αγοράς,  με ανθρώπους της δουλειάς που με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, να δουλέψουν υπηρετώντας τη Νέα Σμύρνη και όχι συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες.

Η Νέα Σμύρνη χρειάζεται μια σύγχρονη, διαφανή και αξιοκρατική διοίκηση, χωρίς δεσμεύσεις, βαρόνους και ανίερες συμφωνίες.

Η Νέα Σμύρνη έχει ανάγκη από μια Δημοτική Αρχή η οποία να σέβεται τις ανάγκες, των αναθρώπων της και το περιβάλλον.

Η Νέα Σμύρνη έχει ανάγκη από μια Δημοτική Αρχή που να προσφέρει έργα και υπηρεσίες ουσίας και όχι βιτρίνας, που θα φροντίζει όχι μόνο την Πλατεία αλλά και τις γειτονιές της πόλης.

Η  Νέα Σμύρνη έχει ανάγκη από μια Δημοτική Αρχή με κοινωνικό πρόσωπο, που θα αφουγκραζεται την πόλη και τον πολίτη, θα σχεδιάζει, θα τολμά, θα επενδύει και θα επιστρέφει στον πολίτη πολλαπλάσια αυτά που εισπράττει.

Με αυτές τις αρχές,  με αυτό το όραμα, συγκροτούμε μια νέα παράταξη και καλούμε όλους όσοι μοιράζονται τα ίδια όνειρα και τις ίδιες αξίες με μας να συμπορευτούμε για να διεκδικήσουμε στις Δημοτικές εκλογές του 2019 τη θέση της Δημοτικής Αρχής και να δώσουμε Νέα Προοπτική στην πόλη μας.

Γιατί η πόλη μας έχει ανάγκη από ΝΕΟΥΣ ανθρώπους και ΝΕΕΣ ιδέες.

Η πόλη μας έχει ανάγκη από ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

 

Ανδρέας Πάγκαλης Ιατρός

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια