Κοινωνία

Ανατροπή στην πόλη - Δημοτική Κίνηση Νέας Σμύρνης για τον κινηματογράφο Άτταλο.

Από την Ανατροπή στην πόλη - Δημοτική Κίνηση Νέας Σμύρνης

ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !
Ενα από τα θέματα του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου ήταν και το ''πρόβλημα''που έχει προκύψει και κρατά κλειστό τον κιν/φο ΑΤΤΑΛΟ,καθώς και η τύχη του συγκεκριμένου χώρου.
Ούτε λίγο ,ούτε πολύ η θέση της Δημ.πλειοψηφίας του κ.Τζουλάκη αλλά και της Ποιότητας Ζωής του κ.Κουτελάκη είναι η εξής.
Αφού υπάρχουν ''προβλήματα''για την συνέχιση της λειτουργίας του κινηματογράφου,να αγοράσει ο Δήμος τον χώρο για μελλοντικό πολιτιστικό χώρο..
Κάποιοι έχουν πάρει διαζύγιο με την κοινή λογική.Κλείνουμε έναν χώρο τέχνης και πολιτισμού που λειτουργεί απρόσκοπτα απο το 1963 ,για να ανοίξουμε μελλοντικά έναν άλλον.Δεν μπορούμε να μην σκεφτούμε πως ο Δήμος και οι τοπικοί αρμόδιοι φορείς ενώ θα μπορούσαν να βρούν μια λύση ,για να μην αραχνιάζει ο Ατταλοςμετά την χθεσινή συζήτηση στο ΔΣ,φαίνεται πως τρίβουν τα χέρια τους κάτω απ το τραπέζι.Κατά την γνώμη μας υπάρχει σχέδιο που ξεδιπλώνεται.
Φυσικά δεν είμαστε αντίθετοι με την δημιουργία και λειτουργία Πολιτιστικού κέντρου.Πολλών πολιτιστικών κέντρων.Αλλά δεν αδιαφορείς για το κλείσιμο ενός κινηματογράφου,λες και υπάρχει ένας σε κάθε γωνιά στη Ν.Σμύρνη.Ούτε βέβαια όταν μιλάς για πολιτιστικούς χώρους ,έχεις σαν υπόδειγμα τον ΓΑΛΑΞΙΑ για τον οποίον δόθηκαν αγώνες και τώρα διστάζεις να μπεις μέσα από την βρώμα και την μούχλα και που δεν είναι ανοιχτός σε κάθε ερασιτεχνική πολιτιστική έκφραση .

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια