Αθλητικά

3-1 κέρδισε τον Αρη Αμφιάλης η Ιριδα στο ''Αρτάκης''

Γράφει η Δήμητρα Σέκη
Στο κλειστό γήπεδο Αρτάκης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Περιφερειακού Πρωταθλήματος Βόλλεϋ Γυναικών, η Ίριδα ήρθε αντιμέτωπη με τον Άρη Αμφιάλης . Η Ίριδα  κέρδισε τον Άρη Αμφιάλης με 3-1 σετ, τα οποία διαμορφώθηκαν ως εξής: 1ο σετ 25-27, 2ο σετ 25-13, 3ο σετ 25-20, 4ο σετ 25-21. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr  για να καλύψει το παιχνίδι.              
Η Βάλια Χατζηγρηγορίου, Αναπληρωματική προπονήτρια της Ίριδας, δήλωσε ότι η απόδοση της ομάδας σε κάποια σημεία ήταν πάρα πολύ καλή. Λόγω άγχους, καθώς έπρεπε να κερδίσουν οπωσδήποτε, έκαναν κάποια λάθη, δεν κρατούσαν τις θέσεις τους. Μετά το 2ο σετ τα πήγαν αρκετά καλά. Την επόμενη αγωνιστική η Ίρις παίζει με την πρωτοπόρο της κατηγορίας, Ηλιούπολη, αλλά θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.
Η Ελένη Σπηλιακοπούλου, Παίχτρια της Ίριδας, δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη με τη νίκη τους αν και θα ήθελε καθαρή νίκη (3-0). Στο τέλος ευτυχώς έπαιξαν λίγο καλύτερα και έσωσαν τον αγώνα. Την επόμενη αγωνιστική παίζουν με την Ηλιούπολη εκτός έδρας. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, καθώς η Ηλιούπολη έχει πολύ καλή ομάδα, αλλά περιμένουν τα καλύτερα και θα προσπαθήσουν πολύ.
Η Βάσια Κατσιγιάννη,  Παίχτρια της Ίριδας, δήλωσε ότι παρόλο που δεν έδωσαν το 100% του εαυτού τους, είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Χρειάζονταν αυτή τη νίκη. Είναι αισιόδοξη για την επόμενη αγωνιστική. Θέλουν να κερδίσουν αν και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ευελπιστούν να παίξουν καλά.

Share this Post:

Συντάκτης Δήμητρα Σέκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια